
ن : لیلا تهامی

ت : دو شنبه 12 اسفند 1398

ز : 21:54
|
+
برای گرفتن نفخ نخود آن را حدوداً از ۵ الی ۶ ساعت قبل از آشپزی باید بخیسانید بهتر است در طول این مدت آب را در دو مرحله عوض نمایید ، پس از انجام این کار نخود را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه همراه با مقداری آب بجوشانید ، سپس آب ظرف را خالی کنید . برای گرفتن تلخی بادمجان ها پس از اینکه پوست آن را جدا نمودید خرد کرده درون آبکش ریخته و بر روی آن ها نمک بپاشید برای ۱۵ دقیقه کنار گذاشته سپس شسته و آن ها را خشک نمایید
حالا درون یک کاسه پیازچه و سیب زمینی و فلفل را خرد کنید ، گوجه فرنگی را نیز رنده نموده و سایر مواد را نیز اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید ، نمک خوراک رژیمی را اندازه کرده و بعد از آن آب را در حدی که روی مواد را بپوشاند بریزید . در مرحله بعد فر را از قبل پیش گرم کنید ، درجه فر را بر روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار داده ظرف را برای مدت زمان ۱:۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا خوراک خوشمزه کاملا پخته و جا افتاده شود .
نظرات شما عزیزان: